Ongewikkeld content marketing

Nuchter en aansprekend verhaal

Content marketing is voor veel bedrijven inmiddels gesneden koek. Toch kan het voor het MKB nog een flinke uitdaging lijken. Wil je als bedrijf of zelfstandig ondernemer met een goed verhaal aan de slag? Ongewikkeld helpt je op een laagdrempelige manier op weg met content marketing. Neem zelf de touwtjes in handen!

Het Ongewikkeld Concept

Een duidelijke en duurzame basis voor content marketing leg je met Het Ongewikkeld Concept. Dit concept begint bij de kern van je bedrijf. Waarom besta je en wat maakt jou uniek? Dat is een vraag die, zelfs als je onderneming volop in bedrijf is, soms lastig te beantwoorden is. Toch is het antwoord enorm waardevol om een goede contentstrategie op te baseren. Met die strategie kun je zelfstandig of samen met Ongewikkeld aan de slag!

Het Ongewikkeld Concept gaat uit van vier puzzelstukjes:

  1. Thuisbasis van je bedrijf
  2. Zeldzaamheid in de branche
  3. Vertellen met richtingsgevoel
  4. Verrassende creatie
content-marketing-puzzel
De puzzel van Het Ongewikkeld Concept

Content marketing in Groningen

Ongewikkeld heeft haar wortels in Groningen en beoefent content marketing op een nuchtere manier. De mogelijkheden van online marketing zijn eindeloos, maar kunnen ook overweldigend zijn. Ongewikkeld begint bij de basis en zoekt daar stap voor stap de juiste (online) toepassingen bij. Zo kun je als bedrijf langzaam maar zeker je eigen verhaal vertellen. Want de beste ambassadeur ben je zelf!

Benieuwd naar Het Ongewikkeld Concept? Laat hieronder een berichtje achter! Kennismaken kost niets meer dan wat tijd en een kop koffie. 

Privacybeleid