Kraker van een slogan maker

Ongewikkeld is een slogan maker pur sang; duidelijk en aansprekend. De Ongewikkelaar is een slogan generator die jouw bedrijf aan een volwaardige slagzin helpt. Hoe dat werkt? Geef hieronder antwoord op 5 kernachtige vragen en krijg er kosteloos een dito boodschap voor terug. 


De Ongewikkelaar

Privacyverklaring

Flinc (detacheerder van young professionals) – ‘De garantie op slimme vragen’

Een slogan maker zorgt dat de doelgroep met een pakkende tekst wordt geïnformeerd, geprikkeld en/of overtuigd. Slogans zijn zo oud als de weg naar Rome, maar juist nu belangrijker dan ooit. We worden namelijk om de oren geslagen met informatie waardoor onze aandacht verslapt. Daarom is een kernachtige boodschap noodzakelijk om de aandacht te krijgen die je als bedrijf verdient.

Sla je slagzin

Met de Ongewikkelaar verzeker je je als bedrijf van een op maat gemaakte slogan. Een pay-off bedenken blijft mensenwerk, want creativiteit valt niet te programmeren. Aan de hand van de vragenlijst en andere beschikbare informatie wordt de slogan bedacht. Zo kost het verkrijgen van een slagzin je als ondernemer niet veel tijd en kun je er direct mee de boer op! Jouw budget is leidend en de pay-off kan toegespitst worden op bijvoorbeeld de header van een website of een online advertentie.

Het Parkeerbureau (parkeerconsultant) – ‘Van parkeren naar beleven’

Een slogan van Ongewikkeld is:

Het ultieme doel van een slogan maker
Het ultieme doel van een slogan maker

Slogan het ook

Een slogan kun je natuurlijk op vele manieren inzetten. Bovenaan de website, in advertenties, op social media en in talloze andere uitingen. Allemaal momenten waarop je doelgroep op een hele effectieve manier in contact komt met je bedrijf. Aan de andere kant kan de slagzin als basis dienen voor andere (online) communicatie. Een pay-off vormt namelijk vaak het beginpunt van de relatie tussen klant en bedrijf. Achterliggende informatie moet aansluiten op de slagzin om het eerste contact uiteindelijk om te zetten naar verkoop.

Ongewikkelaar (slogan maker) – ‘Kraker van een slogan maker’

Meer dan een slogan maker

Behalve slogan maker is Ongewikkeld ook bedrijfsverhaler. Zonder goed verhaal kun je je doelgroep er namelijk niet van overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Het Ongewikkeld Concept helpt bedrijven aan dat verhaal, door te bepalen waar je als bedrijf voor staat, wat je uniek maakt, hoe je je doelgroep bereikt en op welke manier. De slogan speelt daarin een centrale rol.