Last? Stoppen!

Bondie
Kortsluiting. Het fenomeen beperkt zich niet tot de stoppenkast, maar ook ons lichaam is er ook bekend mee. Een soort chemische reactie waardoor alles stil komt te staan. Niets komt nog binnen en er komt eigenlijk ook niets meer uit. Met brandgevaar tot gevolg. Opgebrand. Burn-out.

Stoppenkast

Maar waar we van een stoppenkast onder hoogspanning vaak geen weet hebben, laat ons lichaam wel degelijk merken dat kortsluiting op de loer ligt. We vergeten simpelweg het juiste medicijn toe te dienen: rust. Het is als doorlopen met een gebroken been.

‘Bedenken wat zij denken bestaat niet’

Wielrenners fietsen soms ook door met de pijnlijkste blessures. Puur omdat ze denken dat het van ze verwacht wordt. Net als wij soms denken dat onze baas of collega’s wel verwachten dat we doorgaan. Of dat we simpelweg geen gezichtsverlies willen lijden.

Doorslaan

Misschien denk je nu ‘leuk al die open deuren, maar in de praktijk…’ Klopt, in de praktijk moet het gebeuren en daarin ben jij aan zet. Wat jij denkt dat anderen denken bestaat niet. De signalen die je lichaam afgeeft wel. Sta erbij stil en handel ernaar. Stoppen voordat ze doorslaan. 
ongewikkeld

Contact