‘Het webrecept bevat de ingrediënten voor een succesvolle webstrategie’

webstek

Webrecept

Het internet begon ooit met een elektronische thuispagina; de webstek. Voor elk bedrijf vormt de webstek nog altijd het online middelpunt. Met het webrecept van Ongewikkeld creëer je als bedrijf je eigen stek op het web.

Webstek

De webstek is de online doorvertaling van je bedrijfsverhaal. Het is de plek waar het grote publiek kennis maakt met jouw merk. Daarom begint het webrecept bij de inhoud van de webstek. Die inhoud wordt bepaald door het doel van de website en het plan om dat doel te bereiken. Zo ontstaan indeling, structuur, teksten, knoppen en formulieren voor de webpagina’s.

Medicatie

Past je website qua uitstraling bij jouw bedrijf, maar kan het inhoudelijk allemaal net wat scherper of ontbreekt de samenhang? Dan schrijft Ongewikkeld het doktersrecept.

Resultaat: een gezonde online thuisbasis waar je op kunt bouwen. En voorkomen is beter dan genezen, dus houd je webstek gezond met het herhaalrecept.

Ingrediënten

Ben je toe aan een nieuwe webstek? Net als bij koken, is de kwaliteit afhankelijk van wat je erin stopt. Het kookrecept bestaat uit voedzame en smaakvolle ingrediënten.

Deze versie van het webrecept legt inhoudelijk de basis voor een passend en authentiek ontwerp. Van boodschap tot structuur. De bereidingswijze is bekend maar de rest is aan de fantasie van de kok!

WWW

Het webrecept komt tot stand op basis van het www-model. Aan de hand van de antwoorden
volgt er een creatieve doorvertaling. Zo schetsen we de kaders waarbinnen inhoud en
ontwerp uiteindelijk een harmonieus geheel vormen.

Waarom

Heb je een website nodig? Bestaat jouw bedrijf? Bezoekt iemand je online thuisbasis? Een greep uit de fundamentele vragen waarmee je gedwongen wordt tot een kernachtige boodschap.

Wat

Heb je te bieden? Ga je vertellen? Wil de bezoeker horen? Zo kom je tot concrete informatie waarmee je de centrale boodschap op je online thuisbasis ondersteunt en achterliggende doelen behaalt.

Wie

Wil je bereiken? Boeien? Binden? Om de juiste informatie op de juiste manier over te brengen, is inleven in je doelgroep onmisbaar. Hoe breng je je boodschap over en via welke weg?

Webrecept ingrediënten

  • Concrete doelen
  • Doordachte webstrategie
  • Gebruiksvriendelijke indeling
  • Handige functionaliteiten
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Bekijk het receptenboek van Ongewikkeld!

Webstek bouwers

Het webrecept voor een bestaande webstek sluit aan op het bestaande ontwerp en de functionaliteiten. Daardoor kunnen de websteksten direct ingevoerd worden. Daarna komt het herhaalrecept in beeld.

Een nieuwe webstek realiseert Ongewikkeld samen met webbureau Paperblue. In overleg vertalen we het webrecept door naar een oogstrelend en krachtig ontwerp, dat vervolgens wordt gebouwd en opgeleverd. Compleet met de nieuwe webteksten!

communicatiebureau-groningen

Contact

Ongewikkeld inschakelen als webdokter of webkok? Verstuur hieronder een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact