‘Onvoorwoordelijke webteksten bieden meer dan alleen informatie’

Webteksten

Webteksten van Ongewikkeld zijn duidelijk en aansprekend. Omdat we online veel informatie op ons afgevuurd krijgen, kan een goede boodschap niets aan duidelijkheid te wensen overlaten. Webcopy moet ook aansprekend zijn, want de aandacht van je doelgroep is met al die ruis op de lijn beperkt.

Soorten webteksten

Online woorden zijn er in vele soorten en maten. Daarbij kun je denken aan posts op social media, advertenties, e-mails, blogs, app omschrijvingen en artikelen. Die leiden vaak naar één punt: de webstek.

Ongewikkeld begint graag bij webteksten voor jouw webstek. Daar een goede basis leggen is van doorslaggevend belang, om bezoekers die via andere online kanalen binnenkomen, te overtuigen.

Doel van webcopy

Het doel achter webcopy is van invloed op de uitwerking ervan. Moet een product of dienst bijvoorbeeld goed vindbaar zijn via online zoekmachines? Dan moet de tekst afgestemd worden op het algoritme van met name Google. 

Dat betekent optimaliseren op gebied van leesbaarheid, aantal woorden, links en keywords. Gaat het om een landingspagina, waarop bezoekers geactiveerd moeten worden? Dan moet webcopy actiegericht zijn.

Webcopy keurmerk

Webteksten van Ongewikkeld beschikken over het Webcopy Koppie Keurmerk! Daarmee voldoet elke online tekst aan de volgende eisen: 

  • Duidelijk
  • Aansprekend
  • Doordacht
  • Karakteristiek
  • Vindbaar (SEO)
webcopy-keurmerk

Hulp bij webteksten

Heb je als bedrijf moeite om je verhaal onder woorden te brengen? Of wil je meer bereiken met webteksten? Dan gaat Ongewikkeld onvoorwoordelijk voor je aan de slag! Door vragen te stellen, te luisteren en natuurlijk te schrijven. Vanuit de geest van jouw bedrijf, maar met de onbevangen blik van een buitenstaander.

Contact

Behoefte aan een Ongewikkelde boodschap? Verstuur hieronder een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact