Over Ongewikkeld

Tijd om persoonlijk te worden. Ongewikkeld is namelijk een bescheiden eenmanszaak met mij, Lars Wendel (’88), aan het roer. In 2018 liet ik het schip te water na 10 jaar ontwikkeling in het communicatievak. 

Dat schrijven mijn tweede natuur is bleek al op jonge leeftijd, toen gedichten van mijn hand opdoken tijdens herdenkingsdagen, bruiloften, jubilea of gewoon op Moederdag. Een ware poëet is er aan mij niet verloren gegaan, maar gedachten op papier zetten vormt nog altijd de basis van wat ik het liefste doe.

tekstschrijver-groningen

Geschoold

Het enthousiasme voor schrijven werd tijdens de opleiding Journalistiek aangevuld met een gezonde dosis verstand. Bedachtzaam een boodschap uitdenken en overbrengen is namelijk een vak. Dat video daar ook een prachtig middel voor is, ontdekte ik tijdens de opleiding en in de praktijk bij Dagblad van het Noorden.

Bij content marketing bureau LVB in Amersfoort leerde ik dat het verhalende van de journalistiek zich perfect leent voor marketingdoeleinden. Van video tot tekst en van strategie tot campagne, voor bedrijven in alle soorten en maten. Een geweldige leerschool die me in staat stelde om me op strategisch vlak te ontwikkelen. Met die ervaring werd ik bij uitvaartverzekeraar Nuvema aangesteld om content marketing te implementeren.

Op eigen benen

Terug in het vertrouwde Noorden, als geboren en getogen Rodenaar, liet ik alle indrukken en ervaringen eens rustig op hun plek vallen. Ongewikkeld was de uitkomst. Mijn antwoord op een snelle online wereld, waarin je mee moet maar dan wel op je eigen voorwaarden. Om te leveren en niet geleefd te worden.

Voor mij gaat die vlieger niet alleen in mijn vrije tijd, maar ook op zakelijk gebied op. Want zodra je je mee laat slepen in het online geweld verlies je de controle en raak je uit koers. Ongewikkeld legt de kern van de zaak bloot en bouwt daar een duidelijk en aansprekend verhaal omheen. Zo blijf je in contact met je bedrijf én de wereld eromheen.

Adres: De Pijp
Boterdiep 69-1 |
9712 LK Groningen

Telefoon:
06-12446922

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder
een bericht of bel 06 -12446922!