Over Ongewikkeld

Tijd om persoonlijk te worden. Ongewikkeld is namelijk een bescheiden eenmanszaak met mij, Lars Wendel (’88), aan het roer. In 2018 liet ik het schip te water na 10 jaar dienstverband in marketing.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, houd ik ervan om zaken duidelijk en overzichtelijk te houden. Privé en zakelijk. En dat kan in beide gevallen een behoorlijke uitdaging zijn! Het marketingwereldje komt nooit tot stilstand, terwijl het juist goed is om regelmatig stil te staan bij wat je doet en wilt. Ongewikkeld staat voor een duidelijke strategie waaraan je vast kunt houden, om op duurzame wijze tot bloei en groei te komen.

tekstschrijver-groningen

Geschoold

In mijn werkende leven heb ik me breed kunnen oriënteren. Van journalistiek tot content marketing. Uiteindelijk heeft het voor mij altijd gedraaid om de inhoud. Voor mij ligt daar nog altijd de uitdaging, want leg maar eens bloot waar het écht om draait. Ik heb geleerd te luisteren, door te vragen en de juiste woorden te vinden. Daarna doe ik een beroep op mijn creatieve en strategische aard, om de inhoud structureel onder de aandacht te brengen.

Beleefd

Als persoon laat ik me graag leiden door het toeval en probeer ik dwarsverbanden te vinden die elkaar versterken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je het leven niet kunt forceren. In plaats daarvan grijp ik kansen aan en probeer ik zoveel mogelijk uit nieuwe ervaringen te halen. 

Deze instelling heeft me veel gebracht. Zo heb ik 5 jaar in Amersfoort gewoond en gewerkt, voordat ik me weer op geboortegrond in Groningen vestigde met Ongewikkeld. Ook heb ik veel gereisd voor werk en privé doeleinden. Het is allemaal bagage waar ik dagelijks uit kan putten voor mezelf en mijn klanten. Ik prijs mezelf gelukkig dat mijn ervaringen, kwaliteiten en interesses de basis vormen van mijn werkzame leven!

Adres: De Pijp
Boterdiep 69-1 |
9712 LK Groningen

Telefoon:
06-12446922

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder
een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact