webstekje-landingspagina

Plant een webstekje
en kom tot bloei

Met zorg en aandacht komen zaken tot leven. Dat geldt ook voor de online wereld, waar één zaadje kan ontkiemen en uitgroeien tot een zelfvoorzienende landingspagina; het webstekje.

Dit webstekje bestaat uit een hagelnieuw ontwerp en onweerstaanbare teksten. Daarmee krijg je als bedrijf een online impuls én zet je de eerste stap naar een nieuwe webstek.

Landingspagina voor nieuw bedrijfsleven

– Laat zien wat je (concreet) te bieden hebt

– Fris het geheugen van je klanten op

– Verras met een vernieuwde uitstraling

– Bewijs je bestaansrecht als bedrijf

– Leg de basis voor een nieuwe webstek

Nieuwe bloeiperiode

Zaaien om later te kunnen oogsten schiet er online weleens bij in als de zaken goed gaan. Maar zodra je op een rustig moment weer polshoogte komt nemen, kan de grond er ineens minder vruchtbaar uitzien dan voorheen. Dat is hét moment om met het webstekje een nieuwe bloeiperiode in te luiden.

Webstekje planten

Het planten van een webstekje moet doordacht gebeuren, om het tot bloei te laten komen. Anders bereikt het de oppervlakte niet, krijgt het geen bekijks en levert het ook niets op.

Daarom denken we samen eerst goed na hoe we bezoekers naar de landingspagina gaan trekken. Door te kijken waar de doelgroep behoefte aan heeft en waar we die kunnen bereiken.

communicatiebureau-groningen

Zo komt het webstekje concreet tot stand

Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen welke informatie de landingspagina over moet brengen. Daarna maken we een plan waarmee het webstekje bezoekers trekt, waarvan social media en SEO vaak een belangrijk deel uitmaken. Als de inhoud staat, ontwerpt partner Paperblue een volledig nieuwe pagina op basis van de bestaande huisstijl. Zodra het hele plaatje klopt, wordt die aan de bestaande website toegevoegd en kun je het stekje tot bloei laten komen!

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder
een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact