‘Een volwaardige webstek
draait om dé boodschap’

webstek

Webstek

Het internet begon ooit met een elektronische thuispagina; de webstek. En waardevol contact ontstaat daar nog altijd, maar daarvoor moet je online thuisbasis wel een volwaardige afspiegeling van je bedrijf zijn. Daarom creëert Ongewikkeld jouw stek op het web.

Webrecept

Ongewikkeld levert het webrecept; de inhoud voor een bestaande of nieuwe webstek. Medicijnen of ingrediënten in de vorm van woorden. Met het webrecept verzeker je je als bedrijf van een authentieke webstek, door jouw bedrijfsverhaal te doorgronden en die op een aansprekende manier voor het voetlicht te brengen. In woord en beeld.

Medicatie

Past je website qua uitstraling bij jouw bedrijf, maar ontbreekt het nog aan een goed verhaal? Het webrecept bevat doeltreffende medicatie voor inhoud en strategie in de juiste dosering.

Resultaat: een gezonde online thuisbasis die je in contact brengt met je doelgroep. En voorkomen is beter dan genezen, dus houd je webstek gezond met het herhaalrecept.

Ingrediënten

Ben je toe aan een nieuwe webstek? Net als bij koken, is de kwaliteit afhankelijk van wat je erin stopt. Webteksten als voedzaam en smaakvol ingrediënt dus!

Met het webrecept leg je inhoudelijk de basis voor een passend en authentiek ontwerp. Van boodschap tot structuur. Zo ontstaat er een ingrediëntenlijst mét bereidingswijze, voor een webstek met de juiste inhoud en uitstraling.

WWW

Het webrecept komt tot stand op basis van het www-model. Aan de hand van de antwoorden
volgt er een creatieve doorvertaling. Zo schetsen we de kaders waarbinnen inhoud en
ontwerp uiteindelijk een harmonieus geheel vormen.

Waarom

Heb je een website nodig? Bestaat jouw bedrijf? Bezoekt iemand je online thuisbasis? Een greep uit de fundamentele vragen waarmee je gedwongen wordt tot een kernachtige boodschap.

Wat

Heb je te bieden? Ga je vertellen? Wil de bezoeker horen? Zo kom je tot concrete informatie waarmee je de centrale boodschap op je online thuisbasis ondersteunt en achterliggende doelen behaalt.

Wie

Wil je bereiken? Boeien? Binden? Om de juiste informatie op de juiste manier over te brengen, is inleven in je doelgroep onmisbaar. Hoe breng je je boodschap over en via welke weg?

Onmisbare webstek ingrediënten

  • Haarscherpe kernboodschap
  • Overkoepelend bedrijfsverhaal
  • Concrete doelen per pagina
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Inhoud en vorm in harmonie

Bekijk het receptenboek van Ongewikkeld!

Webstek bouwers

Het webrecept voor een bestaande website sluit aan op het bestaande ontwerp en de functionaliteiten. Daardoor kan de inhoud direct doorgevoerd worden op de online thuisbasis. Voor een nieuwe webstek werkt Ongewikkeld nauw samen met webbureau Paperblue. Samen vertalen we het webrecept door naar een oogstrelend en krachtig ontwerp, dat vervolgens wordt gebouwd en opgeleverd.
communicatiebureau-groningen

Contact

Ongewikkeld inschakelen als webdokter of webkok? Verstuur hieronder een bericht of bel 06 -12446922!