‘Een volwaardige webstek
draait om die ene ijzersterke
boodschap’

Webstek

Het internet begon ooit met een elektronische thuispagina; de webstek. En zakendoen begint daar nog altijd, maar past jouw online thuisbasis nog wat je doet als bedrijf? Ongewikkeld maakt er jouw stekkie van.

Webrecept

Ongewikkeld levert het webrecept; de inhoud voor een bestaande of nieuwe website.
Medicijnen of ingrediënten in de vorm van woorden. Met het webrecept verzeker je je als
bedrijf van een authentieke webstek. Door jouw bedrijfsverhaal te doorgronden en die op een
aansprekende manier voor het voetlicht te brengen. In woord en beeld.

Medicatie

Past je website qua uitstraling bij jouw bedrijf, maar ontbreekt het nog aan een goed verhaal? Het webrecept bevat doeltreffende medicatie in de juiste dosering. Daarmee wordt de inhoud en structuur bepaald. Resultaat: een gezonde online thuisbasis die naadloos aansluit op wat je als bedrijf doet. En voorkomen is beter dan genezen, dus houd je webstek gezond met het herhaalrecept.

Ingrediënten

Ben je toe aan een nieuwe webstek? Net als bij koken, is de kwaliteit afhankelijk van wat je erin stopt. Content als voedzaam en smaakvol ingrediënt dus! Met het webrecept leg je inhoudelijk de basis voor een passend en onderscheidend ontwerp. Van titels tot buttons en alles wat daartussen zit. Zo ontstaat een ingrediëntenlijst inclusief bereidingswijze, waarmee de optimale webstek tot stand komt.

WWW

Het webrecept komt tot stand op basis van het www-model. Aan de hand van de antwoorden
volgt er een creatieve doorvertaling. Zo schetsen we de kaders waarbinnen inhoud en
ontwerp uiteindelijk een harmonieus geheel vormen.

Waarom

Heb je een website nodig? Bestaat jouw bedrijf? Bezoekt iemand je online thuisbasis? Een greep uit de fundamentele vragen waarmee je gedwongen wordt tot het formuleren van een kernachtige boodschap en achterliggend doel.

Wat

Heb je te bieden? Ga je vertellen? Wil de bezoeker horen? Zo kom je tot concrete informatie waarmee je de centrale boodschap op je online thuisbasis ondersteunt en achterliggende doelen behaalt.

Wie

Wil je bereiken? Boeien? Binden? Om de juiste informatie op de juiste manier over te brengen, is inleven in je doelgroep onmisbaar. Hoe breng je je boodschap over en via welke weg?

Onmisbare webstek ingrediënten

  • Haarscherpe kernboodschap
  • Concrete doelen per pagina
  • Passende contentstrategie
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Multimediale samenhang


Behoefte aan een webdokter of webkok? Ongewikkeld staat te trappelen om je verder te helpen!

Webstek bouwers

Het webrecept voor een bestaande website sluit aan op het ontwerp en de functionaliteiten. Daardoor kan de inhoud direct doorgevoerd worden op de online thuisbasis.

Voor een nieuwe webstek werkt Ongewikkeld nauw samen met webbureau Paperblue. Samen vertalen we het webrecept door naar een overtuigend ontwerp, dat vervolgens wordt gebouwd en opgeleverd.

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder
een bericht of bel 06 -12446922!