‘Onze handen maken
licht werk’

Lichtpunt

  • Begrip in de culturele sector
  • Creatieve lichtoplossingen
  • Bewijslast met ervaring
  • Trots maar bescheiden toon
  • Kort maar krachtige context

Lichtpunt Theatertechniek is een begrip in de musea- en theaterwereld. Voor hun nieuwe webstek heeft Ongewikkeld het webrecept uitgewerkt. De nadruk lag daarbij op een krachtige kernboodschap. Daarna volgde de bewijslast in rake bewoording.

Vakmanschap

Lichtpunt Theatertechniek richt zich op het waarmaken van lichtontwerpen. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan daarbij voorop. Ongewikkeld heeft dat samengebracht in de woorden ‘Creatieve lichtoplossingen’. Een kernboodschap die zowel de vindingrijkheid als professionaliteit belooft.

Bewijslast

In het webrecept wordt de belofte onderbouwt met kennis en ervaring. Door de diensten kort aan te stippen, aansprekende opdrachtgevers te benoemen en te wijzen op 30 jaar ervaring. Op afzonderlijke pagina’s wordt de bewijslast verder toegelicht. Zo laat informatie op de thuispagina genoeg ruimte over voor beeldmateriaal.

Toon

Lichtpunt is trots maar bescheiden. Daar past een toon bij die zelfverzekerd en toegankelijk overkomt. Een knipoog zoals in de header ‘onze handen maken licht werk’ komt daarom regelmatig terug in de teksten. Zo stelt Lichtpunt zich dienstbaar op en wordt de drempel om contact op te nemen lager.

Resultaat

Met het webrecept van Ongewikkeld en het ontwerp dat veel ruimte laat voor beeldmateriaal, is er een webstek ontstaan die Lichtpunt op een volwaardige manier presenteert. Projecten worden versterkt door krachtige informatie, die bezoekers op een laagdrempelige manier aanspreekt.

Ga naar de website van Lichtpunt om het resultaat te bekijken.

ongewikkeld

Contact