‘Een mobiele app om je merk op- en uit te bouwen’

Ongewikkelaar

Als bedrijf bén je een merk. Je hoeft het alleen nog maar vast te leggen. De Ongewikkelaar helpt je daarbij! Hoe je dat merk vervolgens in ‘de markt’ zet? Ook dat ontdek je in de app. Zo leg je als ondernemer zelfstandig de basis voor je marketingactiviteiten. En dat biedt gemoedsrust.

De Ongewikkelaar komt mede tot stand dankzij:

 

Merk opbouwen

Een succesvolle marketingstrategie kan niet zonder ijzersterk fundament. Dat fundament is je merk, waarin kenmerken en eigenschappen haarscherp verwoord zijn. Wat zijn de merkwaardigheden van jouw bedrijf?

Als je een merk op haar beloop laat, ontbreekt het in de praktijk aan consistentie. Terwijl je doelgroep juist een repeterend verhaal nodig heeft om je als bedrijf te leren kennen. Met de Ongewikkelaar leg je de basis waarop al je marketingactiviteiten aan kunnen sluiten.

Merk uitbouwen

Het vastleggen van je merk leidt tot marketing gemoedsrust. Je hebt namelijk altijd je verhaal paraat en weet dat je je merk consequent uitbouwt. Daarvoor biedt de Ongewikkelaar o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Bedrijfsprofiel met eigenschappen.
  • Automatisch gegenereerd merkmanifest.
  • Doelen stellen en strategieën bepalen.
  • Marketingspecialisten inschakelen.
  • Dashboard met marketingresultaten.

Livegang Ongewikkelaar

De Ongewikkelaar wordt in het najaar van 2021 gerealiseerd, door een samengesteld team dat onder leiding staat van Ongewikkeld. Een deel van het project is gefinancierd door de VIA-subsidie van Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Tijdens de ontwikkeling en na de livegang van de Ongewikkelaar kunnen ondernemers de app testen. Interesse? Neem hieronder contact op met Ongewikkeld!

Contact

Behoefte aan een Ongewikkelde boodschap? Verstuur hieronder een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact