Online op je plek

webstek-online
Wij mensen gedijen het beste in een vertrouwde omgeving. Zodra je op je gemak bent, kom je volledig tot je recht. En dat is voor bedrijven niet anders. Een specifieke branche of fysieke locatie past wel of niet bij je als bedrijf. Dat voelen zowel jij als je klanten of zakenrelaties aan en daarmee wordt het fundament voor zakendoen gelegd. Maar hoe leg je diezelfde basis online?

Virtuele klik

Waar je elkaar in levende lijve behalve inhoudelijk met name op persoonlijk vlak kunt overtuigen, ben je online afhankelijk van een virtueel beeld. Dat plaatje moet gevoelsmatig kloppen, zoals dat ook offline van doorslaggevend belang is.

'Weerspiegel wie je bent en kom online tot wasdom'

Juist beeld

‘Het plaatje’ komt tot stand dankzij de inhoud en vorm die samen een bepaalde indruk achterlaten. Net als in het echte leven is die indruk allesbepalend. Het verhaal moet echt zijn en weerspiegelen wie je bent. Wanneer je dat voor elkaar hebt kom je als bedrijf online tot wasdom.

Je anders voordoen dan je bent werkt niet, maar hoe schep je dan online het juiste beeld? Ongewikkeld pent wie je bent met het webrecept en creëert zo jouw vertrouwde plek op het web.

ongewikkeld

Contact