Tekstschrijver Groningen 📝

Als tekstschrijver in Groningen combineer ik nuchterheid met creativiteit. Mijn teksten zijn aansprekend maar zeker niet omslachtig. Ongewikkeld dus!

Met mijn focus op storytelling, ga ik als tekstschrijver altijd strategisch te werk. Dat betekent dat ik zorg voor een goede basis. Want zonder ijzersterk fundament kun je geen overtuigende teksten schrijven.

Wil je eens van gedachten wisselen over het verhaal van jouw bedrijf? Of heb je een concrete vraag/opdracht? Neem hieronder dan gerust contact op!

Ook als het gaat om:

Privacyverklaring

Tekstschrijver Groningen

Ongewikkeld

Adres: De Pijp | Boterdiep 69-1 | 9712 LK Groningen

Email: lars@ongewikkeld.nl

Telefoon: 06-12446922

 

Ongewikkelde tekstschrijver

We leven in een tijd waarin we overspoeld worden met informatie. Om als bedrijf je boodschap over te brengen, moet het daarom aan twee voorwaarden voldoen: een goed verhaal en duidelijke taal. Laat dat nou net mijn uitgangspunten als tekstschrijver in Groningen zijn!

Natuurlijk is vindbaarheid van de boodschap altijd onderdeel van het proces. De doelgroep moet ernaar op zoek zijn óf erop zitten te wachten. In dat laatste geval komt er goede distributie en soms promotie bij kijken. Allemaal zaken die we ongewikkeld kunnen maken.

Soort tekstschrijver in Groningen

Teksten zijn er in vele soorten en maten. Elke tekst staat op zich en behoeft een unieke aanpak. Zo is het verschil tussen on- en offline enorm vanwege de context waarin het verhaal gelezen wordt. Ook de route die een tekst aflegt om de doelgroep te bereiken is bij print niet te vergelijken met digitaal.

Met name online wordt het onderscheid aan het soort teksten steeds groter. Technologie blijft in ontwikkeling en dus komen er steeds meer platforms bij waar verhalen op toegespitst worden. Dat betekent kansen om concurrentie een stap voor te zijn! Ongewikkeld is op de hoogte en weet de juiste boodschap voor het juiste kanaal te ontwikkelen.

Benieuwd naar Ongewikkeld werk? Kijk eens op LinkedIn of het portfolio.