tekstschrijver-groningen

Jouw bedrijf onder woorden gebracht

Voor een website tekstschrijver draait het om het creëren van een duidelijk en aansprekend verhaal. Zodra de aandacht wordt gegrepen, kan de boodschap namelijk overgebracht worden.

Voor overtuigende webteksten maakt Ongewikkeld -geheel in stijl- gebruik van het www-model; waarom, wat en wie? Zo komen we snel tot de kern en ga ik op onvoorwoordelijke wijze aan de slag om jouw bedrijf volledig tot haar recht te laten komen!

Ongewikkelde kenmerken van webteksten

– Duidelijk en aansprekend

– Gefundeerde aanpak

– Samenhang tussen pagina’s

– Gebaseerd op SEO

– Weerspiegeling van je bedrijf

Soort tekstschrijver website

Ongewikkeld houdt webteksten het liefst zo kort en bondig mogelijk. Allereerst werkt een enorme hoeveelheid tekst bij het openen van een website ontmoedigend. Bovendien is de aandacht van bezoekers vaak gering, waardoor meer tekst alleen maar zorgt voor meer onduidelijkheid. Als website tekstschrijver is het scheiden van hoofd- en bijzaken essentieel. Kernachtig formuleren en keuzes durven maken staat daarom centraal bij Ongewikkeld.

Aanpak website tekstschrijver

Waarom besta je als bedrijf, wat maakt je uniek en wie wil je daarvan overtuigen? De antwoorden op deze vragen leiden tot webteksten die bij je bedrijf én je doelgroep passen.

Daarbij draait het om toon maar ook om inhoud. Waar toon vaak een gevoelskwestie is, moet inhoud aansluiten op de informatiebehoefte van de doelgroep. Ongewikkeld biedt het complete pakket!

webteksten

Ongewikkeld tekstschrijven voor een website

Het www-model (waarom, wat, wie) is voor Ongewikkeld dé manier om de beste webcopy te garanderen. Daarbij speelt SEO een belangrijke rol, maar ook het rekening met wat de doelgroep vervolgens drijft bij het maken van keuzes.

Bij het ontwikkelen van een website wordt vaak eerst het design ontworpen. De ruimte voor de boodschap wordt al wel bepaald, maar de inhoud volgt pas later. Voor het beste resultaat pleit Ongewikkeld voor het samen optrekken van inhoud en design.

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder
een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact