online-welkom
‘Maak een digitaal ontvangst
zo persoonlijk mogelijk’

Een online welkom

Van harte welkom bij Ongewikkeld! Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze pagina te bezoeken. Hopelijk ga je de waarde van een warm online welkom inzien, net zoals de mooie bedrijven die hiernaast uit de schoorsteen komen.

Volwaardig alternatief

Bovenstaande begroeting ligt er misschien een beetje dik bovenop, maar de bedoeling is in ieder geval duidelijk. Als bezoeker van een website wil je je welkom voelen. Niet altijd zo letterlijk als hierboven, maar vaak juist op subtiele wijze. Nu fysieke ontmoetingen minder vanzelfsprekend zijn, is een warm online welkom onmisbaar voor je bedrijf. Zeker als je normaal gesproken (mede) afhankelijk bent van een persoonlijke kennismaking.

Hoe gastvrij lijk jij?

Sympathie is een groot goed. Want zakendoen is vaak ook een kwestie van gunnen. Natuurlijk moet je kwaliteit leveren, maar het begint allemaal bij een eerste indruk. En die kan doorslaggevend zijn!

Het is daarom de moeite waard om je af te vragen of de online introductie recht doet aan jouw bedrijf. Kruip eens in de huid van je doelgroep en bedenk of die zich aangesproken voelt.

landingspagina-webstekje

Ongewikkelde blik

Een onbevangen blik van buitenaf kan helpen om je digitale etalage onder de loep te nemen. Ongewikkeld doet niets liever en beweegt altijd op het snijvlak van zender en ontvanger. Door goed te luisteren en met een gezonde portie inlevingsvermogen, leidt dat tot een ongewikkeld welkom. Wat dat betekent? Jouw bedrijf duidelijk en aansprekend verwoord! Dat kan op de homepage zijn, maar ook op een doelgerichte landingspagina.

webcopy-keurmerk

Webteksten keurmerk

Op welke pagina je je doelgroep ook ontvangt, ongewikkelde webteksten voldoen altijd aan het (gepatenteerde) Webcopy Koppie Keurmerk: 

  • Duidelijk
  • Aansprekend
  • Doordacht
  • Karakteristiek
  • Vindbaar (SEO)

Contact

Ook aan de slag met een warm online welkom? Verstuur een bericht of bel 06 – 12446922!

ongewikkeld

Contact