Communicatiebureau Groningen

communicatiebureau-groningen
Als communicatiebureau in Groningen focust Ongewikkeld zich op jouw kernboodschap. Waarom bestaat jouw bedrijf en wat maakt het uniek? Door terug te keren naar de basis kom je tot een duidelijk en aansprekend bedrijfsverhaal waarmee je je marketingfundament legt.
groningen-tekstschrijver

  1. uit weinig onderdelen bestaand
  2. makkelijk
  3. zonder verpakking

Ondanks bovenstaande definitie is ongewikkeld officieel geen woord. Toch spreekt het voor zich. Weinig onderdelen staat voor één centrale boodschap. Die boodschap moet makkelijk te begrijpen zijn, anders haakt de ontvanger af. Zonder verpakking betekent: maak de boodschap duidelijk zichtbaar.

Ongewikkeld communicatiebureau Groningen

Online marketing wordt in de huidige tijd al snel onoverzichtelijk. Als communicatiebureau in Groningen zorgt Ongewikkeld voor duidelijkheid, met een verhaal dat bij jouw bedrijf én doelgroep past. Dat doen we op basis van een nuchtere en creatieve aanpak. Aan de hand van kernachtige vragen die je als bedrijf dwingen om bloot te leggen waar het nu echt om draait.

Met die informatie gaan we vervolgens voortvarend aan de slag. In de vorm van een strategie waarin website, social media, SEO en andere relevante kanalen samensmelten. Zo ontstaat er een goed plan dat aan de hand van een concrete planning duidelijkheid schept en structureel ingezet wordt.

Webstek als online basis

Ongewikkeld werkt als communicatiebureau met het webrecept. Daarmee wordt de bestaande webstek geoptimaliseerd of compleet vernieuwd. Websites staan namelijk nog altijd aan de basis van online marketing. Als dat fundament qua vorm en/of inhoud niet aansluit op je bedrijf, kun je ook niet bouwen aan een duurzame strategie. Door medicatie toe te dienen of nieuwe ingrediënten te bepalen, leg je met het webrecept de basis voor online marketing.

Tekstueel communicatiebureau

Ongewikkeld is conceptueel én tekstueel sterk. Uiteindelijk begint elke boodschap bij een geschreven of gesproken woord. Woordkeuze en samenhang tussen die woorden zijn van doorslaggevend belang om een boodschap over te laten komen. Als communicatiebureau in Groningen wegen we onze woorden en zorgen we ervoor dat elke letter ‘raak’ is.

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder een bericht of bel 06 -12446922!