seo-groningen

Waardevolle
SEO in Groningen

Voor SEO in Groningen neemt Ongewikkeld de doelgroep als uitgangspunt. Hun zoekgedrag binnen de stad, gemeente of provincie bepaalt welke termen ertoe doen.

Afhankelijk van het onderzoek kan SEO ook landelijk ingezet worden. Met de zoektermen als basis schrijft Ongewikkeld teksten die vindbaar, duidelijk én aansprekend zijn!

Ongewikkelde SEO

– Heldere en concrete aanpak

– Duurzame strategie

– Teksten voor zoekmachine én doelgroep

– Creativiteit en haalbaarheid

– Vernieuwende inzichten

SEO copywriting

Bij SEO copywriting is het essentieel om de balans te bewaken tussen vindbaarheid en leesbaarheid. Uiteindelijk moet zoekwoord optimalisatie de doelgroep verder helpen. Een tekst die geschreven wordt voor een zoekmachine kan al snel onpersoonlijk worden. Door zoektermen subtiel in te passen ben je als bedrijf goed vindbaar zonder dat het ten koste gaat van het verhaal.

SEO strategie

Voordat je met SEO begint is het verstandig om een strategie te bepalen. Zoekmachines beoordelen namelijk niet alleen afzonderlijke pagina’s maar ook je website als geheel.

Bij een strategie horen specifieke zoekwoorden waar de afzonderlijke pagina’s op inspelen. Zo ontstaat er een sterke basis voor SEO waarmee de website breed vindbaar is.

webteksten

Onderzoek SEO Groningen

Zodra je weet waar je als bedrijf over wilt schrijven, moet je op zoek naar de match met de doelgroep. Je kunt hele belangrijke teksten schrijven over ‘rijwielen’ maar als er wordt gezocht op ‘fietsen’ is de informatie onvindbaar.

Ongewikkeld zoekt voor SEO in Groningen daarom eerst uit welke zoektermen populair zijn. Ook de hoeveelheid concurrentie rondom een bepaald onderwerp is belangrijk. Een relatief kleine groep mensen die zoekt op ‘rijwiel’ kan bijvoorbeeld toch interessant zijn als er al veel informatie over ‘fietsen’ beschikbaar is. Kortom: SEO is maatwerk.

Contact

Hoe Ongewikkeld wil je het hebben? Verstuur hieronder
een bericht of bel 06 -12446922!

ongewikkeld

Contact